Miben segíthetünk?

A szerelem indítja el a kapcsolatot, de a mindennapi élet során derül ki, hogy miképpen működik. A párkapcsolat változása természetes folyamat, éppen ezért a kapcsolatot ápolni kell, hiszen az idő és az élet nehézségei kikezdhetik, megterhelhetik azt. Ha Önök is úgy érzik, hogy elakadtak, nem találják a problémákból kivezető utat, külső segítségre van szükségük, forduljanak hozzánk bizalommal.

A problémák, válsághelyzetek közös megoldása a kapcsolat erősödéséhez, fejlődéséhez, egy új, más életminőség kialakulásához vezethet. Ebben segíthetünk mi. Segíthetünk, hogy a párok, családok tagjai képesek legyenek egymást meghallgatni, kifejezni saját gondolataikat és érzéseiket, illetve képesek legyenek az önfeltárásra.

Fontos azt tudni, hogy nincsen olyan csodaszer, ami mindig, minden helyzetben segít. Így van ez a család- és párterápia esetében is. A hatékonysághoz a család minden tagjának együttműködésére és elköteleződésére szükség van, arra, hogy ne kívülről várják a probléma megoldását, hanem tegyenek a változásért.

www.csaladesparterapia.hu | Copyright © 2013-2016. Minden jog fentartva! | Jogi nyilatkozat | Az oldalon található tartalom kizárolagos tulajdonosa a Complexpert Kft.